غذاهای استخوان ساز که جلوی پوکی استخوان را می گیرند
غذاهای استخوان ساز که جلوی پوکی استخوان را می گیرند

آساخبر:کاهش تراکم استخوانی و پوکی استخوان یکی از بیماری‌های رایج در جوامع امروزی است که بر اساس آموزه‌های طب سنتی، سبک زندگی غلط، بی‌تحرکی و تغذیه ناصحیح از عوامل اصلی شیوع و ازدیاد این بیماری است.

در این مطلب به ۱۳ ترکیب غذایی اشاره شده که “استخوان‌ساز” و مصرف روزانه آنها برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان و درمان آن بسیار نافع است:

۱٫ سنجد پودرشده با پوست، گوشت و هسته (پودر کامل سنجد)

۲٫ آب کرفس یک تا دو لیوان (مصرف در بانوان با نظر طبیب)

۳٫ شیر گاو + عسل

۴٫ مصرف ۷ عدد بادام درختی به‌هنگام عصر

۵٫ مصرف مویز روزانه ۲۱ عدد صبح ناشتا

۶٫ چغندر با برگش به‌صورت سوپ یا آش

۷٫ قلم گاو و پاچه گوسفند در طول هفته

۸٫ داروی مومنایی یا مومیجو طبق تشخیص طبیب

۹٫ عرق گیاه “مخلصه” روزانه یک استکان

۱۰٫ ارده + شیره انگور در وعده صبحانه

۱۱٫ یک قاشق مرباخوری کنجد خام همراه شام

۱۲٫ کشک + نعناع + خرما

۱۳٫ جوشانده ریشه زرشک روزانه یک استکان